Certificat de deplasare – Franta (versiunea 2)


Franța a adoptat o noua versiune a certificatului de deplasare necesar in domeniul transportului, in special soferilor ce activeaza pe teritoriul lor, atat local cat si in tranzit.

watchshop.ro%20

Citez:

9 aprilie 2020

Din ianuarie 2020, o epidemie de COVID-19 Coronavirus (ex-2019-nCoV) s-a răspândit din China.

Găsiți toate răspunsurile oficiale la întrebările pe care vi le puneți despre ce este Coronavirus COVID-19 și recomandările pentru sănătatea dvs. pe platformă:

  government.fr/info-coronavirus

 

Pe 16 martie 2020, președintele Republicii a decis să ia măsuri pentru a reduce contactul și a călători la minimul strict pe întreg teritoriul, începând de marți, 17 martie, la ora 12:00, timp de cel puțin cincisprezece zile.

După o prelungire inițială de două săptămâni, anunțată de prim-ministru la 27 martie 2020, carantina va fi prelungită și mai departe, dincolo de miercuri, 15 aprilie.

Excepții de la certificat sunt posibile în contextul:

Călătoria între domiciliu și locul de desfășurare a activității profesionale, atunci când acestea sunt esențiale pentru exercitarea de activități care nu pot fi organizate sub formă de telelucru sau călătorii profesionale care nu pot fi amânate.

Călătoriți pentru a face achiziții de bunuri necesare activității profesionale și achiziții de necesități de bază în unități ale căror activități rămân autorizate (lista de pe guvern.fr).

Consultări și îngrijiri care nu pot fi furnizate de la distanță și care nu pot fi amânate; 

consultări și îngrijiri ale pacienților cu afecțiune pe termen lung.

Călătoriți din motive familiare convingătoare, pentru asistență pentru persoanele vulnerabile sau pentru îngrijirea copiilor.

Excursii scurte, în limita unei ore pe zi și pe o rază maximă de un kilometru în jurul locuinței, legate fie de activitatea fizică individuală a oamenilor, de excluderea oricărei practici sportive colective și de orice apropiere de d ‘alte persoane, fie că merg pe jos cu singurele persoane din aceeași casă, fie nevoile animalelor de companie. 

Citație judiciară sau administrativă.

Participarea la misiuni de interes general la cererea autorității administrative.

De asemenea gasiti pe site-ul oficial al guvernului francez toate modele (link aici) mai aveti si aici inca un model care il puteti completa online (alt link).

Advertisements
shop.yellowstore.ro%20