transport rutier in europa

Prețul transporturilor in scădere cu minim 5%

Transportul rutier este in continuă scădere

În toată Europa, cererea de capacitate de transport rutier a scăzut constant începând cu a doua jumătate a lunii martie, ceea ce reflectă scăderea semnificativă a producției industriale europene, în special în industria auto. Producția industrială a scăzut cu peste 20% în Franța, Italia și Spania. Germania, Austria și Elveția au scăzut împreună cu 5,3%.

watchshop.ro%20

Cu toate acestea, din ultima săptămână a lunii martie, rata de anulare a comenzilor în Europa a scăzut. Potrivit Transporeon, acest lucru se datorează faptului că operatorii de transport încearcă să-și completeze capacitatea disponibilă prin reducerea prețurilor pe piața la vedere. Scăderea prețului transportului în Europa a fost cuprinsă între 1,5% și 10% în funcție de sector (scăderea medie este de aproximativ 5%).

Credit: TransportMedia

Capacitatea disponibilă pe platforma Transporeon a crescut cu 14% în Germania, Austria și Elveția în perioada respectivă. În Benelux, capacitatea a crescut cu 12,1%, în Italia cu 10%, în Spania cu 47%, în Polonia cu 12% și în Franța cu 6,2%.

Punctualitatea livrărilor se îmbunătățește datorită restricțiilor asupra mobilității vehiculelor private, intr-un cuvant trafic redus pe marea majoritate a autostrazilor.

Autoizolarea, cat si izolarea fortata, aduce un beneficiu transportului rutier.

Advertisements
shop.yellowstore.ro%20

Lasă un răspuns

watchshop.ro%20
%d blogeri au apreciat: