Proiecte

AleKu.ro

Primul proiect după multe alte eșuate, începute si lăsate baltă, cu acest proiect am câștigat și un concurs lansat de cei de la goldenbox.ro

Detaliile le găsiți pe „O excursie la Londra la conferinta Ad:tech – Pintilei Alex (aleku.ro)”

AleKu.ro este un blog personal unde imi aștern gândurile bune si rele, unde mai scriu despre camioane si viata de șofer (meseria care încă o mai profesez).

Locul unde mai scriu despre webdesign, fotografie, aplicatii smart, programare (beginner stage).


Instalatoronline.ro

Se numără printre proiectele de suflet ale mele, unde mi-am dedicat minimele cunoștințe de webdesign, urmărind să creez un site din categoria „directory list„, o implementare de real succes din punctul meu de vedere ,cu șanse mari în mediul online.

Instalatoronline.ro este un site dedicat companiilor si persoanelor calificate din domeniul instalațiilor termice, sanitare etc. Un site unde utilizatorul sau clientul isi poate găsi ușor instalatorul de care are nevoie, iar firmele sau persoanele calificate sunt mai usor de identificat, serviciile lor fiind la indemana clientului.


mpblog.ro – Blogul lui Micuțu

Adrian Moraru sub porecla Micuțul Plimbaret este unul dintre prietenii mei care are un suflet mare, dedicat faptelor bune, un om care a ajutat foarte mult in viața lui si care merge prin viață sub deviza:

„Am fost ajutat în viață asa că ajut si eu cât pot de mult”

Micuțul Plimbăreț