GREEN PASS DEVINE OBLIGATORIU IN Italia: lista cu farmaciile acreditate pentru teste – AleKu

GREEN PASS DEVINE OBLIGATORIU IN Italia: lista cu farmaciile acreditate pentru teste

Din 15 octombrie 2021, o nouă prevedere va fi implementată în Italia. Companiile de transport vor trebui să aibă la dispoziție un sistem de verificare a certificatului digital COVID al UE pentru angajați (certificatul verde Covid-19) și să îl poată prezenta pentru a avea acces la locurile de muncă.
Acest lucru se aplică oricui lucrează în sectorul privat.

Un certificat UE COVID digital valid (cu un cod QR) este emis după vaccinarea completă (emisă în țara de origine), rezultat negativ dintr-un test rapid sau test molecular sau după recuperarea din COVID-19 (eliberat de țara de origine) . Fiecare certificat COVID digital al UE are propria sa valabilitate de timp. Certificatul COVID digital al UE emis în urma unui test rapid negativ este valabil timp de 48 de ore de la momentul preluării. Cele emise în urma unui test molecular sunt valabile 72 de ore de la momentul efectuării lor.

Pentru cei care nu sunt vaccinați, este disponibilă o listă de farmacii disponibile pentru executarea testului rapid de tamponare (valabil 48 de ore), permițând titularului să obțină un certificat COVID digital al UE.

Lasă un răspuns

Site Footer

%d blogeri au apreciat: