anvelope-oferte.ro

Volvo Trucks a înregistrat prima comandă record de 100 de camioane electrice

Compania DFDS a făcut o comandă de 100 de camioane electrice Volvo FM. Această comandă fiind cea mai mare până în prezent.

Primele camioane Volvo FM Electric vor fi livrate la sfârșitul anului 2022, comanda urmând să se finalizeze în 2023. Camioanele vor fi operate atât pe călătorii scurte cât și pe cele lungi în cadrul rețelei logistice DFDS din Europa.

„Acesta este un pas major în angajamentul nostru pentru transportul fără combustibili fosili și sunt foarte mândru de parteneriatul nostru cu DFDS. Împreună, arătăm lumii că transportul electrificat este deja o soluție viabilă. Cred că acest lucru va încuraja mult mai mulți clienți să facă primul lor pas către electrificare ”, a declarat Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

FM Electric poate transporta 44 de tone (PTRA) și are o autonomie de până la 300 km. Cu o sesiune de reîncărcare parțială la pauza de masă, această distanță este extinsă. Vehiculele pot fi încărcate atât peste noapte la depozit (fiecare camion este echipat cu un încărcător de curent alternativ), cât și în mișcare, la putere mare (încărcare DC). DFDS a ales o soluție de finanțare de la Volvo Financial Services.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

cauciucuridirect.ro